Intr-un vas punem uleiul cu zaharul si le amestecam putin.
Turnam apa minerala, laptele de soia si mixam la viteza mica pana ce zaharul se topeste.
Incorporam faina treptat, pe care o cernem mai intai.
Adaugam esenta de rom, coaja rasa de portocala si anasonul.
La final punem cacaoa si mixam bine.
Ungem doua tavi cu margarina si le tapetam cu hartie de copt.
Turnam compozitie in ambele tavi in mod egal.
Rupem cativa miezi de nuca si ii presaram deasupra.
Introducem tavile in cuptorul incins si primele 5 minute dam focul cuptorului mai tare.
Reglam apoi o temperatura potrivita si le mai lasam la copt cam 35 de minute.
Cand sunt gata, scoatem checurile, le lasam sa se raceasca apoi servim.
Este foarte foarte pufos.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii