Intr-un vas se pune jumatate de cana de tapioca, apoi se adauga laptele. Pastaia de vanilie se despica, se scoate miezul si se adauga peste lapte si tapioca. Se pune vasul la fiert, la foc mic amestecand usor. Cand boabele de tapioca se vor umfla si vor deveni transparente inseamna ca sunt gata.
Cu cateva minunte inainte de a opri focul adaugam 2 linguri de indulcitor pe baza de stevia, Green Sugar. Acest indulcitor are valoare energetica zero si putere de indulcire egala cu a zaharului.
Intre timp pregatim jeleul de coacaze rosii.
Intr-o cratita se pun coacazele rosii, indulcitorul pe baza de Stevia ,se acopera cu apa si se lasa sa fiarba. Dupa ce a scazut apa si s-a format un sirop mai gros, se adauga agar-agarul si se mai lasa pe foc timp de 2 minute.
Jeleul de coacaze rosii se pune in pahare, se aseaza paharele pe o suprafata inclinata si se lasa sa se raceasca. In jumatatea ramasa libera se adauga budinca de tapioca si se da la frigider pentru cel putin o ora. Inainte de servire se decoreaza budinca de tapioca si jeleu de coacaze cu fructe poaspete.
Reteta pregatita de Simona, @simonapatras.blogspot.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii