Se toacă prin maşină ceapa şi carnea. Se căleşte ca pentru musaca.
Se lasă la răcit, după care se pun ouăle, sarea, piperul, cimbrul.
Se aşează ½ din foi în tava emailată, unse sau stropite cu ulei între ele. Se pune compoziţia de mai sus, se aşează restul de foi, unse cu ulei. Se dă la rece (la frigider) ½ oră. Apoi cu un cuţit subţire se porţionează plăcinta după dorinţă, dar numai partea de deasupra pană la carne. Se stropeşte cu ulei, se dă la foc potrivit 20-30 minute. Se scoate şi se toarnă laptele dulce peste tot uniform, fără reţinere, deoarece îl va absorbi. Se dă din nou la cuptor pană se rumeneşte. (15-20 minute).
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii