Rozmarinul este una dintre ierburile aromatice care se potrivesc foarte bine cu o varietate mare de feluri de mancare si este extrem de popular in bucataria regiunii Provence. Acesta este cultivat cu precadere in bazinul Mediteranei, iar frunzele acestuia sunt foarte asemanatoare ca forma cu acele de pin, desi gustul este diferit. Planta este un arbust peren, asa ca frunzele acestuia pot fi folosite proaspete tot timpul anului.
Ungeti fiecare cilindru cu albusul de ou, apoi rulati-le pe rand prin zahar. Taiati in rondele (de circa 6 mm). Puneti biscuitii astfel obtinuti pe tava de copt tapetata cu hartie pergament, la distanta de 2-3 centimetri unul de altul. Coaceti pana ce marginile devin aurii, pentru 18-20 de minute. Lasati sa se raceasca si apoi sunt gata de servit.
AM ALES CASTIGATORII!
Cele trei comentarii castigatoare sunt: #2 - Georgeta Carare, #4 Mariana si #6 Sidy.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii